Car wrap

car wrap

Een car wrap is een manier om je auto van een nieuwe look te voorzien. Het is volkomen geaccepteerd tegenwoordig. Vroeger werd er naar gekeken alsof je meteen een straatracer was, maar nu is bijvoorbeeld een mat-zwarte of mat-grijze wrapping juist stijlvol en modern. Zelfs merken als BMW en Audi leveren hun auto’s tegenwoordig af in matte lak. Nu hoef je niet meteen tientallen duizenden euro’s uit te geven voor een nieuwe auto, je kan ook je huidige auto van een wrapping laten voorzien om dit luxe effect te krijgen.

Waarom je auto laten wrappen?

Steeds meer auto’s hebben niet meer die standaard lak erop zitten. Je kent het wel, gewoon een kleur rood, blauw of zwart in een hoogglans. En, als de auto al wat jaartjes oud is, krassen, vage plekken en aangebakken vuil in de verf. In plaats daarvan kun je je auto laten wrappen. De auto kan je bijvoorbeeld in mat-grijs wrappen of in een zarte wrapping laten zetten. Hiermee heeft je auto direct een nieuwe sportieve en moderne look en hoef je je geen zorgen te maken over de oude lak die eronder zit.

Bij wie je auto laten wrappen?

Er zijn veel aanbieders van car wrap op de markt. En er bestaan zelfs do-it-yourself pagina’s, toch wil dit niet altijd goed uitpakken. Waarom is dat? Car wrap plaatsen is zeker niet makkelijk. Je kent het misschien wel van een grote sticker aanbrengen. Je krijgt bubbels eronder, een lelijke vouw en uiteindelijk ben je veel geld kwijt en ziet het resultaat er niet mooi uit. Je kan beter naar een car wrapping bedrijf gaan. Zo’n bedrijf heeft alles in huis om jouw auto van een mooie car wrap te voorzien. Zo hebben ze de moderne apparatuur die nodig is om de wrap te plaatsen. Vaak jarenlange ervaring en kennis van auto’s. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld je logo eraf wilt halen om deze in een andere kleur te wrappen, weet jij dan hoe je dit netjes doet? Het antwoord is misschien nee. Is het dan wel zo handing om met een car wrap aan de slag te gaan? Je wilt uiteindelijk een mooi resultaat en na een jaar rijden en hiervan te genieten ben je al lang vergeten dat dit misschien iets duurder was omdat je bij een specialist bent geweest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.